dilluns, 18 de setembre del 2017

Cap de Setmana del Jovent, edició 2017

Durant el cap de setmana del 25 al 27 d’agost es va celebrar el ja conegut i tradicional a Sant Quirze de Besora, Cap de setmana del Jovent. Aquesta edició s’iniciava el divendres a la Plaça Major, amb el pregó a càrrec de l’Eloi Masnou, membre del grup organitzador Nem Tard. Seguidament començà el Trail Birraura on els participants vestien samarreta blava i dorsal, i que consisteix, any rere any, en una rua a través de diferents bars i punts d’aprovisionament acompanyada de música. La rua acabà al pavelló municipal on tingué lloc la discomòbil amb els punxadiscos Nanfu & Salasxic.
El dissabte començà a la Plaça Major amb una novetat en el cartell, la tarda de música remember dels anys 80, 90 i 2000, seguida d’un concert a càrrec de la Banda Biruji. Aquest, amb una durada de dues hores i mitja, acabà amb una plaça plena, engrescada i preparada per continuar amb el cap de setmana. A les 22h s’iniciava el Sopar Jove a la Plaça Bisaura amb molt bona participació i, finalment, es va celebrar el Carnaval d’estiu al pavelló municipal amb l’ambientació dels locals DJ Fici i DJ Silva.
El diumenge, per clausurar el programa d’actes i seguint amb la tradició, es va fer la “Ressakada popular” al costat del riu i finalment es va projectar la pel·lícula Els animals fantàstics a les escales de la Cooperativa en format cinema a la fresca, acompanyat d’una barra d’entrepans, begudes i crispetes. Activitat per tots els públics amb una bona assistència tot i la possibilitat de pluges.
Tan des de la Comissió de Jovent Nem Tard com del Servei de Joventut del Bisaura es va fer una crida al civisme i el respecte, valors que van permetre una celebració la qual varem poder gaudir tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada