dimarts, 4 de juny del 2019

CONCURS INSTAGRAM FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE DE BESORA 2019


El Servei de Joventut del Bisaura i Orís organitza el 5è Concurs d’Instagram de Festa Major, la participació al qual, serà entre el 12 i 17 de juny de 2019.

Condicions:
- Es pot participar amb qualsevol fotografia que tracti la temàtica de la Festa Major de Sant Quirze de Besora.
- És indispensable que les fotos tinguin l’etiqueta o hashtag #FMSantQuirze19
- Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa social Instagram mitjançant el seu usuari.
- Les fotografies hauran d’estar fetes dins el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es vulgui.
- Les fotografies han de ser fetes amb un dispositiu mòbil (android/iphone/...).
- Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, falta de temàtica, etc.) quedaran automàticament descartades.
- Les fotografies no poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Tampoc es pot fer referència a marques de tercers.
- La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les dades:
- Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FMSantQuirze19 implica el permís per tal que l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora i el Servei de Joventut del Bisaura-Orís pugui publicar la fotografia i/o les fotografies als canals informatius que l’Ajuntament consideri oportuns.
- D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no seran incorporats a cap fitxer de l’Ajuntament.

Guanyador i premi:
Finalitzada la Festa Major, es seleccionaran les 3 imatges finalistes que es publicaran el dijous 20 de juny al compte d’instagram (@jovesbisaura) del Servei de Joventut del Bisaura.
Des de la seva publicació, el dijous 20, es podrà votar quina de les 3 imatges escolliríeu fins el dimecres 26 de juny de 2019 a les 23.59, moment en el que es tancarà la votació. La imatge guanyadora serà la que tingui més likes.
El/a guanyador/a es farà públic el dijous 27 de juny als compte de Facebook “Servei de Joventut del Bisaura i Orís” i al mateix Instagram. La fotografia guanyadora serà publicada a les xarxes de l’Ajuntament i enviada a la Revista El 855.
El premi pel guanyador/a serà un Smartbox amb una activitat per a dues persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada