dijous, 13 de juny del 2019

5ª Sortida joves d’estiu, aquest any a waterworld


El proper dijous 11 de juliol es farà la anual sortida jove d’estiu a un parc aquàtic, amb la novetat de que aquest any i responent a la demanda d’alguns dels participants de canviar, anirem a visitar Waterworld (Lloret de Mar). Aquesta, conjuntament amb la sortida a PortAventura que es fa a la tardor, formen part dels programes mancomunats de Joventut on s’ofereixen activitats lúdiques que afavoreixen l’oci alternatiu, el temps lliure de qualitat i la cohesió al territori.
Aquesta activitat està pensada per majors de 13 anys (nascuts al 2006) de les poblacions del Bisaura i Orís, Osona Centre, i Lluçanès; territoris organitzadors i ajuntaments col·laboradors.

En la majoria de poblacions els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport, i els i les joves assumeixen el cost de l’entrada al parc aquàtic de 19 euros (11 per a menors de 16 anys).
Al Bisaura, les poblacions d'Orís, Santa Maria de Besora i Sora, subvencionen totalment l'activitat per als joves empadronats al seu municipi.

Les inscripcions es poden fer del 3 de juny al 4 de juliol de 2019, ambdós inclosos, portant la inscripció i fent el pagament de l’entrada als ajuntaments i/o punts joves.

Per a més informació podeu adreçar-vos als tècnics compartits del vostre municipi:
-          Gemma (tècnica de joventut d’Osona Centre) 679.265.278
-          Tania (tècnica de joventut del Bisaura i Orís) 660.370.813
-          Erola (tècnica de joventut del Lluçanès) 699.200.544
-          Sergio (tècnic de joventut de Prats de Lluçanès) 659.726.555


+info o inscripcions al teu ajuntament o a https://osonajove.cat/programa/sortides-mancomunades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada