dijous, 5 de setembre del 2019

4 dies de CAP DE SETMANA DEL JOVENT


Aquest any 2019, el cap de setmana del jovent s’ha repensat per oferir més activitats, unes propostes més variades i per a tots els públics.
Durant els dies 22, 23, 24 i 25 d’agost es va celebrar l’anual Cap de setmana del Jovent a Sant Quirze de Besora, iniciant la festivitat el dijous a la tarda amb un concert de reggae sota el pont de l’1 d’octubre amb Acqustic.

El divendres engegà amb el pregó a càrrec de NemTard, apel·lant a la responsabilitat, el civisme i l’oci amb respecte, i anunciant una tolerància cero vers les conductes violentes i les agressions sexistes. Per aquesta raó i també com a novetat, aquest any tots els participants tenien disponible material informatiu sobre la campanya de prevenció de les violències sexuals contra les adolescents i joves #malamente, i el circuit amb els recursos (telèfons, serveis d’atenció...) dels que disposem en moments de violència o situacions no violentes però que esdevenen un perill per a la llibertat i benestar de les noies i dones.  Seguidament començà el Trail Birraura per acabar al pavelló municipal amb la discomòbil al so de DJ Ra.
El dissabte començà amb Mano’s Rock i el seu concert de tarda a la Plaça Major. A les 22h s’oferia el Sopar de Jovent, on ja es podien veure algunes de les disfresses del Carnaval d’estiu, que es feu al pavelló amb l’ambientació del DJ Alon Silva.
El diumenge, per clausurar el programa d’actes i seguint amb la tradició, es va fer la “Ressakada popular” al costat del riu i finalment es va projectar la pel·lícula Canta! a les escales de la Cooperativa en format cinema a la fresca, acompanyat d’una barra d’entrepans, begudes i crispetes.

Servei de Joventut del Bisaura i Orís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada