divendres, 8 de febrer del 2019

JA US PODEU INSCRIURE AL BUS NIT PER TORNAR DEL CARNAVAL DE TORELLÓ 2019

El servei de joventut del Consell Comarcal d'Osona i Torelló Jove de l'Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any mes, el servei de BUSNIT per la nit del Carnaval.
Aquest projecte consisteix en oferir a la població jove el trajecte de tornada als seus municipis la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març a les 4h -puntual- de la matinada des de Torelló. La parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness.

L'edat mínima per fer ús d'aquest servei és de 16 anys.

Per inscriure's: cal portar al punt jove o ajuntament la inscripció degudament emplenada i llegible per tothom i el cost de 6 euros del servei. Les inscripcions finalitzen el divendres 22 de febrer i el full d'inscripció el podeu trobar a l'ajuntament o la pàgina web d'Osona jove (www.osonajove.cat).

Aquest any hi ha dues novetats: per una banda, s'ha organitzat la campanya "Per Carnaval, tot s'hi val? Passa-t'ho bé sense passar-te", que vol servei per donar recomanacions a tots els joves per gaudir d'una nit sense ensurts. En aquesta campanya, que també hi han participat les entitats organitzadores del Carnaval, es donen consells relacionats amb temes d'alcohol i drogues o del comportament a seguir durant el carnaval. Per altre banda, es repartiran uns braçalets que donaran accés a punts d'aigua els diferents dies i en diferents punts del carnaval.

Així, la setmana del 25 al 28 de febrer caldrà passar per l'ajuntament a buscar: resguard per pujar al bus + braçalet + recomanacions.

Esperem que gaudiu d'aquesta festa!

Servei de Joventut del Bisaura i Orís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada