dimarts, 5 de juny del 2018

CONCURS INSTAGRAM FESTA MAJOR DE SANT QUIRZE DE BESORA 2018





BASES:

El Servei de Joventut del Bisaura i Orís organitza el 5è Concurs d’Instagram de Festa Major, la participació al qual, serà entre el 15 i 18 de juny de 2018.

Condicions:
- Es pot participar amb qualsevol fotografia que tracti la temàtica de la Festa Major de Sant Quirze de Besora.
- És indispensable que les fotos tinguin l’etiqueta o hashtag #FMSantQuirze18
- Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa social Instagram mitjançant el seu usuari.
- Les fotografies hauran d’estar fetes dins el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es vulgui.
- Les fotografies han de ser fetes amb un dispositiu mòbil (android/iphone/...).
- Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, falta de temàtica, etc.) quedaran automàticament descartades.
- Les fotografies no poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Tampoc es pot fer referència a marques de tercers.
- La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les dades:
- Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FMSantQuirze18 implica el permís per tal que l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora i el Servei de Joventut del Bisaura-Orís pugui publicar la fotografia i/o les fotografies als canals informatius que l’Ajuntament consideri oportuns.
- D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no seran incorporats a cap fitxer de l’Ajuntament.

Guanyador i premi:
Finalitzada la Festa Major, es seleccionaran les 3 imatges finalistes que es publicaran el divendres 22 de juny al compte d’instagram (@jovesbisaura) del Servei de Joventut del Bisaura.
Des de la seva publicació, el divendres 22, es podrà votar quina de les 3 imatges escolliríeu i, el dijous 29 de juny de 2018 a les 23.59 es tancarà la votació, essent, la imatge guanyadora la que tingui més likes.
El guanyador es farà públic el divendres 29 als compte de Facebook “Servei de Joventut del Bisaura i Orís” i al mateix Instagram. La fotografia guanyadora serà publicada a la revista El 855 i a les xarxes de l’Ajuntament.
El premi pel guanyador serà un Smartbox amb una activitat per a dues persones.

Organitza i col·labora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada