dijous, 13 de març del 2014

EL RAID DELS AUSETANS

Participa al Raid dels Ausetans i viu una experiència plena d'activitats d'aventura, esportives i amb nous reptes per a tots els equips!

El Raid dels Ausetans és una   iniciativa que va nàixer a l’any 2006 com a projecte mancomunat entre els ajuntaments d’Osona. El formen un conjunt d’activitats destinades a joves majors de 13 anys fins a 25 anys, que promouen  valors  de cohesió social, integració,  respecte al medi i a l’entorn i als diferents col·lectius que hi habiten. Aquests i d’altres valors es transmeten mitjançant un   conjunt d’activitats, esportives, d’aventura, culturals, socials, musicals... i en un format de proves puntuables.

PROVA LOCAL a Sant Quirze de Besora
Prèviament al dissabte 26 d’abril, els grup inscrits hauran de realitzar un geocaching pel municipi que constarà de tres proves havent de trobar tres llocs concrets a través d’uns punts GPS que se’ls hi facilitaran. Els joves participaran de forma autònoma a les proves i/o activitats, si cal anant a diferents parts del poble sense estar acompanyats d’un referent adult.

FINAL MUNICIPAL a les instal·lacions de Montesquiu
Dissabte 26 d’abril durant tot el dia
(En cas de mal temps es faria el dissabte 3 de maig)
Els joves passaran el dia a Montesquiu fent un seguit de proves (paintball, circuit adaptat, escalada en pal, salvament, etc.)
S’acabarà la jornada amb una Festa amb algun espectacle o activitat per a tothom.

 FINAL COMARCAL a Les Comes (L’esquirol)
Dissabte 24 i diumenge 25 de maig (es farà nit allà)
(En cas de mal temps es faria el dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny).
Els joves de cada municipi i de cada categoria amb més puntuació passaran a la Final Comarcal, que es durà a terme durant tot un cap de setmana a les instal·lacions de Les Comes des de dissabte al matí fins diumenge al migdia - tarda, per tant s’haurà de portar el material necessari que Anigami els indiqui els dies previs. El jove no té obligació de quedar-se a dormir, pot tornar a casa al vespre i ser el diumenge al matí allà.
Es faran un seguit de proves (tir amb arc, escalada amb caixes, orientació, etc.)
S’acabarà la jornada amb l’entrega de premis al guanyador de cada categoria.

PREMIS:
Categoria de menors d’edat: Un dia a Port Aventura.

Categoria majors d’edat. Viatge a una capital europea.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada